Korftbaltotaal
Zoek je product:

Vacature: Online Marketeer

Wij zoeken: een campagne marketeer

‘Nee man, ik werk niet bij de Appie. Ik doe ervaring op als online marketeer én ik verdien lekker bij. Gewoon vanuit huis. Biertje?’ Zo, wij hebben jou alvast geholpen met jouw antwoord op de vraag of je jouw zaterdag verdoet in een supermarkt. Nu is het tijd dat jij ons komt helpen, wij zoeken namelijk een ambitieuze tiener die hard gaat op cijfertjes. Die meer waarde hecht aan het aanvalspercentage van de tegenstander, dan de verschrikkelijk mooie acties van zijn medespelers en die gewoon lekker van aanpakken houdt. Wij hebben namelijk een leuk bijbaantje voor naast het studeren; word onze online marketeer.

Wat doe je dan?
· Je bent de spil in de online organisatie van Korfbaltotaal
· Je dirigeert, je plant en communiceert met alle stakeholders en betrokkenen
· Je weet interessante conclusies te trekken uit de vele data die binnen Korfbaltotaal beschikbaar is
· Je zet de cijfers om in succesvolle marketingcampagnes rondom en tijdens alle korfbalevenementen. · Je doet er met de contentmanager alles aan om korfbaltotaal.nl nóg harder te laten groeien.
· Je bent leergierig en bent altijd op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van online marketing. Van Facebook Ads tot Google Analytics.
· Je zet acties op met communities, reviewwebsites en andere externe online partijen.

Hoe doe je dat?
· Je bent gek op data en weet je weg feilloos te vinden in onze enorme hoeveelheid beschikbare metrics.
· Niet al te best lopende Advertentiecampagnes vallen je direct op. Met nieuwe keywords en goed geschreven advertenties help je deze de weg naar boven te vinden.
· Je komt altijd met een goede cijfermatige onderbouwing. Je weet dat je op deze manier het beste iets voor elkaar krijgt.
· Analytics heeft voor jou geen geheimen, of je hebt ze in no-time ontrafelt. En mocht je toch een keer een vraag hierover hebben, weet je waar je de antwoorden vinden kunt.
· Doordat je de laatste marketingtrends via blogs en sociale netwerken volgt, weet je precies welke kansen we bij Korfbaltotaal nog kunnen benutten.
· Doordat je communicatief sterk bent en goed samenwerkt, weet je zeker dat je plannen ook daadwerkelijk tot uitvoer komen.

Jouw werkdag ziet er zo uit. (Maar vaak ook helemaal niet)
Niks geen Whatsapp, Facebook, Twitter en Instagram, het eerste wat jij doet als je ’s morgens wakker wordt is het checken van de sales van de dag ervoor. En is de conversie hoger dan verwacht? Helaas, daarna tijd voor de studie, maar na drie blokken in de schoolbanken, duik je snel weer in Analytics. Even kijken of die campagne van vorige week het beoogde effect heeft gehad. Tussendoor de grafisch vormgever nog even aan het werk zetten met een nieuwe lading social mediaposts. En daarna de contentmanager bellen om de planning voor de komende dagen door te nemen. Waren er nog gekke vragen binnengekomen op Facebook? Hé een mail, Google meldt dat er weer een van tevoren ingesteld doel is bereikt. Heerlijk. Na het eten nog even de bereikcijfers van vorig jaar met die van dit jaar vergelijken en vlak voordat de binnenkant van de ogen bekeken wordt, nog even een laatste actie in gang zetten om de target van de dag ruimschoots te behalen.

Wij vragen
· Flexibele studenten met affiniteit voor online marketing en korfbal
· Goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift.
· Analytisch inzicht en een liefde voor data.
· Kennis van Analytics is een pre.
· In staat om zelfstandig te werken
· Woonachtig in Friesland is een pre.

Wij bieden
· Geld. 
· Korting op alle spullen die we verkopen.
· Reiskostenvergoeding.
· Een bijbaan bij de grootste korfbalcommunity van de wereld.

Ja, ik wil!
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Maar maak het niet moeilijker dan het is. Stuur een mail naar korfbaltotaal@mutasport.nl met daarin de reden waarom wij met jou het gesprek aan moeten gaan.

Aanbevolen producten

Meer producten