Korftbaltotaal
Zoek je product:

Overig

Nieuwe lijn NLKorfbal

Splinternieuwe shirts en vesten van NLKorfbal zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Korfbaltotaal. Het nieuwe ontwerp is moderner, sneller en stoerder. Tegelijk blijft het merk van NLKorfbal herkenbaar.

(13-4-2017)

"Het vorige NLKorfbal-shirt bestond al bijna vier jaar, dus het was tijd voor iets nieuws. Volgens mij zijn we er goed in geslaagd om weer een ultiem trainingsshirt te ontwikkelen", zegt Riko Kruit van NLKorfbal. "De kwaliteit wordt gewaarborgd door Erima, hét korfbalmerk en voor ons de meest logische keuze als merk van NLKorfbal."

Het is de bedoeling dat het niet bij de nieuwe vesten en shirts blijft. "We willen de NLKorfbal-lijn verder uitbreiden met meer lifestyle-items zoals caps, hoodeds en casual kleding. Op dit moment zijn we nog druk in overleg hoe een en ander er uit zou moeten komen te zien. Maar zodra we meer concreet wat kunnen laten zien, dan delen we dat natuurlijk direct met jullie."

Korfbaltotaal

NLKorfbal vormt de bron van wat nu Korfbaltotaal, de officiële webshop van het KNKV, is. Om inkomsten te genereren om het een en ander draaiende te houden begon NLKorfbal samen met Muta Sport een online winkel, met onder andere de NLKorfbal-kleding. "De online winkel is een aantal jaar geleden omgebouwd naar wat nu Korfbaltotaal.nl is. Het meest verkochte item in de shop is het NLKorfbal shirt. Voor iedere korfballer simpelweg een must om in te shinen .. ehhh trainen."

Veranderingen

Tot op het heden was NLKorfbal hét online platform voor en door korfballers, waar je alles kon vinden rondom topkorfbal, fun en events. Sinds de komst van Korfbal.nl is het nieuwsgedeelte niet meer op NLKorfbal te vinden. "We zijn nog zoekende naar wat we nu met NLKorfbal gaan doen. Iedereen met een goed idee daag ik uit contact met ons op te nemen. Wij staan overal voor open en hebben met de website, Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat de beschikking over het grootste korfbalcommunity van de wereld", aldus Kruit.


Bestel hier kleding van NLKorfbal

Aanbevolen producten

Meer producten