Korfbaltotaal, hoe werken wij?

Korfbaltotaal bestaat alweer vier jaar, maar wat is Korfbaltotaal precies? Korfbaltotaal is de officiële webshop van het KNKV. Dit houdt in dat wij de exclusieve aanbieder van KNKV-kleding zijn.

Nederlands korfbalteam

De gehele kledinglijn van het Nederlands korfbalteam is daar een goed voorbeeld van. Ook is Korfbaltotaal de enige partij die de kleding van NLKorfbal in haar webshop heeft staan. Wij leveren dus alles wat je als korfballer nodig hebt. Van schoenen en scheidsrechterskleding tot sokken, van ballen tot tape en braces.

Totaalleverancier

Niet voor niets heten wij Korfbaltotaal: totaalleverancier voor korfbal. Dus of je korfbal nou speelt, je verantwoordelijk bent voor de nieuwe teamkleding bij je club of je de materiaalman bent, je vindt alles op Korfbaltotaal.nl

Stel nou dat je iets niet kunt vinden, dan kun je ons mailen of via Facebook of Twitter contact met ons opnemen. Wij zoeken het voor je op.

Partners

Aan Korfbaltotaal werken verschillende partners mee. Muta Sport Leeuwarden is de logistieke partner binnen de samenwerking en Laijck Sport & Contentmarketing, misschien bij jullie wel bekend van NLKorfbal.nl, verzorgt de gehele online marketing.

Ontstaan

Korfbaltotaal is ontstaan vanuit NLKorfbal. NLKorfbal werkte al samen met Muta Sport Leeuwarden, maar een aantal jaar geleden besloten we het een stuk professioneler aan te pakken toen de kans zich voordeed om de officiële webshop van het KNKV te worden.