Korftbaltotaal
Zoek je product:

Overig

HET BELANG VAN EEN GOEDE SPORTBEHA

Het dragen van een goede sportbeha is van essentieel belang bij het korfballen. Het voorkomt namelijk dat borsten overmatig belast worden tijdens lichamelijke inspanningen. Het beschermt de borsten en kan zelfs het uitzakken op langere termijn met 50% reduceren. Er bestaat een brede range sportbeha’s en tops, verkrijgbaar in cupmaat A tot en met G en uitgevoerd in materialen met bijzondere eigenschappen. 

Het dragen van een goede sportbeha, is dus van essentieel belang. Hoe steviger de huid blijft, hoe mooier de borsten eruit blijven zien. Trainen van borst- en rugspieren en een goede lichaamshouding dragen bij aan de manier waarop een vrouw haar borsten draagt. Een goed, passende beha speelt daarbij een hoofdrol. 

De sportbeha is geen wondermiddel, maar wel een essentieel hulpmiddel.

Tips

  • Let op comfort en pasvorm. De beha moet niet zo strak zitten dat je amper kunt ademhalen, maar wel zo strak dat hij niet verschuift.
  • De bh moet overal op dezelfde hoogte zitten en mag aan de achterkant niet omhoog kruipen.
  • Heb je snel last van irritaties? Koop dan een ingekapselde sportbeha met naadloos binnenwerk.
  • Draag geen bh met beugels of versiersels. Deze kunnen verwondingen veroorzaken bij vallen of gewoon door te veel wrijving.
  • De bandjes moeten zacht en breed zijn en mogen niet in je huid snijden.
  • Kies voor ademend materiaal en vermijd stoffen die zweet absorberen, zoals puur katoen.

Het is bewezen dat het dragen van een Shock Absorber sportbeha de borst beweging reduceert tot maar liefst 78%. Dit heeft dus tot twee keer meer effect als bij het dragen van een gewone beha tijdens een training of wedstrijd.

Shock Absorber sportbeha's zijn ontworpen met snel drogende materialen, deze elimineren wrijving op belangrijke delen die zorgen voor behoud van lichaamstemperatuur tijdens elke oefening.

Check online welke sportbeha het beste bij jou past: http://www.shockabsorber.nl/bounce-o-meter/

Aanbevolen producten

Meer producten