Asics Gel-Crossover 5

Een groot deel van de korfballers loopt tijdens de veldcompetitie op Asics. Misschien jij ook wel, of heb je ze in het verleden gehad? Asics kwam jaren geleden met de eerste korfbalschoen voor in de zaal. Anno 2017 is de Gel-Crossover het populairste model van het merk, zowel op het veld als in de zaal.

De Gel-Crossover 5 is de bekende zwarte, hoge schoen voor veldwedstrijden. Daarmee borduurt Asics voort op de eerdere modellen. De schoen heeft een heren- en vrouwenmodel.

Wat zijn de voordelen?

• Belangrijk voor iedere korfballer is een fijne hieldemping. Asics gebruikt voor de Gel-Crossover 5 de zogenaamde Solyte 55 techniek, een nieuwe demping die zorgt voor extra comfort. Niet geheel onbelangrijk: het helpt knie- en enkelblessures te voorkomen.
  • De Gel-Crossover 5 slaat twee vliegen in één klap. Deze korfbalschoen is ook geschikt voor wedstrijden op écht gras, ook al verdwijnt natuurgras steeds meer in korfballand.
  • Je hebt extra steun dankzij het DuoMax Support System in de midzool.
  • Handig: je kunt de binnenzool makkelijk uitnemen, waardoor je eenvoudig eigen zooltjes kunt gebruiken. Dit gaat niet ten koste van de pasvorm en de functionaliteit van de Asics-schoen
  • De Gel-Crossover is gewoon een fijne lichtgewicht, maar tegelijkertijd erg stevig en slijtvast.

Aanbieding
Deze week - tot maandag 3 april - heeft Korfbaltotaal de Asics Gell-Crossover 5 in de aanbieding. Wij geven 10 euro korting met onze Weekdeal.