Korftbaltotaal
Zoek je product:

Korfbalschoenen

[MEN] Asics GEL-BLACKHEATH 6 Rood/Zwart

Artikelnummer: P615Y - 2301

De Asics Gel-Blackheath 6 Men Zwart-Rood-Wit is een van de nieuwe schoenen van Asics voor het seizoen 2016-2017. Deze korfbalschoen zorgt voor maximale stabiliteit op het veld! Meer informatie

Levertijd 3 tot 5 werkdagen
maat
Aantal
100.00
89,95
De veelzijdige Gel-Blackheath 6 biedt de stabiliteit en schokdemping die moderne veldhockeyspelers nodig hebben. De GEL Cushioning in de hak en voorvoet absorbeert de schokken en helpt je voet bij de overgang van bodemcontact tot afzet. Het DuoMax Support System in de tussenzool levert extra ondersteuning en stabiliteit bij voor- en zijwaartse bewegingen terwijl het SpEVA-materiaal van de tussenzool extra veerkracht biedt. Het Asymmetrical Lacing Design op de bovenkant volgt de vorm van je voet voor een stevige en comfortabele pasvorm. 
De Asics Gel-Blackheath 6 Men Zwart-Rood-Wit is een van de nieuwe schoenen van Asics voor het seizoen 2016-2017. Deze korfbalschoen zorgt voor maximale stabiliteit op het veld! De Asics Gel-Blackheath 6 Men Zwart-Rood-Wit is een van de nieuwe schoenen van Asics voor het seizoen 2016-2017. Deze korfbalschoen zorgt voor maximale stabiliteit op het veld! De veelzijdige Gel-Blackheath 6 biedt de stabiliteit en schokdemping die moderne veldhockeyspelers nodig hebben. De GEL Cushioning in de hak en voorvoet absorbeert de schokken en helpt je voet bij de overgang van bodemcontact tot afzet. Het DuoMax Support System in de tussenzool levert extra ondersteuning en stabiliteit bij voor- en zijwaartse bewegingen terwijl het SpEVA-materiaal van de tussenzool extra veerkracht biedt. Het Asymmetrical Lacing Design op de bovenkant volgt de vorm van je voet voor een stevige en comfortabele pasvorm.

Aanbevolen producten

Meer producten