Korftbaltotaal
Zoek je product:

Informatie

Retouren

Na ontvangst van het door u bestelde artikel, hanteren wij een termijn van 7 werkdagen om het retour te kunnen sturen.

Binnen deze 7 werkdagen kunt u zonder opgaaf van reden het ontvangen product retour sturen en/of ruilen, mits deze compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit geldt ook voor de verpakking van het product. 

Doe altijd een doos of envelop om het retour te zenden artikel, in plaats van de verpakking uitgebreid dicht te plakken en te beschrijven! Labels en kaartjes moeten bevestigd aan het product retour komen.

1. Retour persoonlijk brengen

U kunt uw aankoop persoonlijk komen omruilen of retourneren In de Korfbaltotaal Teamshop te Leeuwarden

2. Retour via pakket post

Stuur het product altijd gefrankeerd retour, ongefrankeerde retouren worden door de post niet bij ons bezorgd.

De kosten van frankering van de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien producten niet geleverd worden volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerde maat, fabricagefout) dan zijn de retourkosten voor rekening van Korfbaltotaal. Terugbetaling van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van de heenzending zal zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen plaatsvinden.

U dient altijd een kopie van de afleverbon mee te sturen en een reden van retour te vermelden. Vergeet dit alsjeblieft niet; we weten anders niet van wie de geretourneerde artikelen afkomstig zijn en kunnen deze dan ook niet in behandeling nemen. Mocht u deze bon niet meer hebben, doe dan een brief met uw naam en adresgegevens, telefoonnummer en reden van retour in de doos.

U kunt uw retour naar onderstaand adres sturen:

Retouren Korfbaltotaal
Poolsterweg 5
8938 AN  LEEUWARDEN

Bewaar het ontvangstbewijs dat u krijgt goed. Het kan van pas komen bij het traceren van het pakket.

Aanbevolen producten

Meer producten