Korftbaltotaal
Zoek je product:

Informatie

Informatie

Welkom bij Korfbaltotaal.nl, de webshop van het KNKV. Deze webshop biedt een groot assortiment aan kleding en attributen om korfbal zo leuk mogelijk te maken. Bestellingen kunnen op twee manieren verzorgd worden; de bestelling wordt bij u bezorgd, of de bestelling wordt opgehaald in onze teamshop in Leeuwarden.

Bezorging bij u thuis

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling bij u thuis, of een andere afgesproken plaats, af te leveren.

Handige weetjes voor bezorging

  • GLS Nederland bezorgt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.
  • Indien niet op voorraad dan zal de levertijd enkele dagen zijn afhankelijk van de leverancier. Daar waar mogelijk is de levertijd bij het artikel vermeld. Indien uitlevering niet lukt in de verwachte levertijd zal dit z.s.m. aan u worden gecommuniceerd.

Verzendkosten
Bij besteding vanaf €75,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd (alleen bij bezorging binnen Nederland).

Ongeacht het aantal artikelen zijn de verzendkosten binnen Nederland €5,- per zending. Voor bezorgen in het buitenland berekenen wij de porto per land. Dit omdat de pakketkosten per land sterk verschillen. Als u aangeeft de bestelling zelf op te komen halen, dan worden er uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.

Indien door onjuiste of onvolledige (aflever)adresgegevens een pakket niet bezorgd kan worden, zullen wij hiervoor de bezorgkosten in rekening brengen. Controleer het opgegeven afleveradres dus goed!

Bestelling ophalen in de Teamshop

Bestellingen kunt u ophalen in de Teamshop.

Bezoek onze Korfbaltotaal/Muta Teamshop aan de:
Poolsterweg 5
8938 AN  LEEUWARDEN

Openingstijden Teamshop

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 20.30
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag 08.30 - 12.30
Zondag Gesloten

Overig

Bij vragen of opmerkingen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel ons op 058-2660315. Een medewerker staat u graag te hulp. U kunt ook altijd langskomen bij ons in de Teamshop.

Aanbevolen producten

Meer producten